Hvor mye flyt må jeg ha i toppen?

Våre skjørt har en flytkanal på 160x50mm. Dette gir en oppdrift på 8 kg per meter. Et skjørt med flyt og 4 kg nedlodding/m. er tilnærmet selvflytende avhengig av strømbildet.

Om man velger nedlodding på over 4 kg., anbefaler vi at man velger dobbel flyt.

Flyteelement i toppen av skjørtet letter utsett og montering av skjørt.
Vi har også utviklet et konsept for montering av skjørt uten flyt.