Hvor lange må luseskjørtene være?

Skjørt produseres i de lengdene kunden ønsker. Skjørtet kan produseres i en lengde som går rundt hele merden + 10 meter som brukes til å lukke skjørtet.

For stålanlegg kan man velge å kapsle inn det enkelte buret eller hele anlegget, lengden på skjørtene blir bestemt i samråd med kunden.

Vi leverer skjørt med overlapp, med eller uten lukking samt tubeformede skjørt.