Hvor sterk strøm tåler skjørtene?

Gjennom modellforsøk i Flumetanken i Hirtshals, analyser utført av Aquastructures og brukererfaringer, har vi god erfaring med hvilke muligheter og utfordringer strømutsatte lokaliteter kan gi. Vi ser at skjørtene begynner å krype oppover når strømmen kommer over 80cm/s. Dypere skjørt er ofte mer påvirket av dette enn grunnere skjørt. Vi har vi gode testrapporter tilgjengelig som viser hvordan strøm påvirker luseskjørt. Send oss gjerne en forespørsel dersom du ønsker dette.

Gå til kontaktskjema ved å trykke her:

Du kan også sende oss en ticket fra supportsiden, se hvordan du bruker supportportalen vår her >>