Skal skjørtene monteres på innsiden eller utsiden av flyteringen?

Vi anbefaler at skjørt settes på innsiden av flyteringen, men de kan også settes utvendig.

Ved innvendig montering er det enklest å gjøre dette før nota monteres. Skjørtet står bedre i sjøen når det støttes opp av nota.

Det er også lettere å holde innsiden av skjørtet fritt for groe når det er montert på innsiden.

Når man vasker nota, så vasker man også skjørtet. Med utvendig montering får man ofte gnag fra hanefotsinnfestingene og det er større sjanse for å få skjørt i propellen.

God dokumentasjon er nyttig for å forberede røktere på bruk av luseskjørt. Når du velger FiiZK som leverandør av luseskjørt, får du tilgang på god dokumentasjon på utsett av luseskjørt. Dokumentasjonen vil også ligge tilgjengelig i *supportportalen vår.

*Tilgang til supportportal krever innlogging.

Slik bruker du supportportalen vår >>