Hvor lang levetid har skjørtene?

Skjørtets levetid er avhengig av flere faktorer: Strøm, hvor værutsatt anlegget er, og om daglig ettersyn følges opp.

Levetiden forutsettes også av riktig bruk og vedlikehold. Vi har kunder som har brukt skjørtene våre i opptil 3 år på rad, mer og mindre uten service og reparasjoner, men det skal også innrømmes at vi har kunder som bruker dem i en sesong og må reparere de.