Hvorfor skal jeg velge FiiZK som leverandør?

FiiZK innehar en ledende rolle innenfor bransjen på forskning og utvikling av presenningsprodukter til havbruksnæringen. I perioden 2010-2015 har FiiZK vært med på forskningsprosjekter til en verdi av over 40 millioner kroner. Ingen andre leverandører kan vise til like stor aktivitet. Dette medfører at vi i FiiZK besitter en unik kompetanse innen utvikling, produksjon og bruk av luseskjørt.

Våre luseskjørt kan skreddersyes til den enkelte lokalitet som gjør at vi kan levere et produkt som gjør jobben for oppdretterne så enkel som mulig, samtidig som laksen har optimale forhold hele året.

Vi er også eier av prosjektet; Luseskjørt – permanent skjørt for redusering av lusepåslag på laks.
Prosjektet gikk fra 2012 frem til mars 2015.
Hovedmålet med prosjektet var å dokumentere effekten av Luseskjørt i forhold til å redusere lusepåslag. Rapporter for prosjekt nummer 900711 er publisert på www.fhf.no

Som leverandør er vi opptatt av å skape og opprettholde arbeidsplasser langs kysten. All produksjon foregår i våre fabrikker på Valsneset i Bjugn (Trøndelag) og Mjåtveit på Frekhaug (Bergen). Når du handler produkter av oss, bidrar du til at lokale arbeidsplasser opprettholdes i distriktsnorge for et mangfoldig norsk næringsliv.

Vi er medlem av NCE AquaTech Cluster og partner i ctrlAQUA. I tillegg er vi en godkjent lærebedrift.