Hvor får FiiZK råvarene fra?

Alle råvarene vi bruker til å skreddersy luseskjørt er produsert av velrennomerte bedrifter i Vest-Europa. Alle delene som inngår i luseskjørtet, er grundig testet for å motstå de tøffe utfordringene de blir utsatt for. For FiiZK gir det trygghet å ha et nært forhold til våre underleverandører, vi har derfor langsiktige avtaler for å sikre kvalitet og råvaretilgang. På den måten kan vi kvalitetssikre produktene på en forsvarlig måte. Råvarene velges også nøye ut i fra kvalitet for å sikre at produktene vi lager får så lang levetid som mulig. Og at råvarene som er brukt kan gjenvinnes når de etterhvert må kasseres.