Leverandøropplysninger FiiZK Protection AS

Fiizk Protection AS har fusjonert med datterselskapet Fiizk Covers AS og søsterselskapet Fiizk NWP AS.

Trondheim, 1. juni 2022

Med fusjonen vil vi forenkle selskapsstrukturen og det administrative arbeidet i alle ledd.

Selskapsnavnet Fiizk Protection AS blir videreført, med eksisterende org.nr. 994 668 420.

Sammenslåingen har ingen konsekvenser for deg som kunde eller leverandør.

Kontrakter og avtaler samt rettigheter og plikter, videreføres.

Vi ønsker fortrinnsvis faktura på EHF, men om noen må bruke epost vil mailadresse for fakturamottak for alle de fusjonerte selskapene bli: mb.11881@xledger.net

Postadresse: Stiklestadveien 1, 7041 Trondheim Merk at inngående faktura mottatt på gammel adresse ikke vil være i bruk - fra og med 7. juni.

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.

Har dere spørsmål til dette ta kontakt med deres primære FiiZK kontakt eller eventuelt CFO Bård Skogstad på epost: bard.skogstad@fiizk.com